fbpx

Hotel na pjeni od mora!


Smješten pored glavne Budvanske magistrale, na samo pet minuta hoda od Slovenske plaže, hotel BIP zasluženo nosi titulu hotela na pjeni od mora!

Sa čijih terasa gosti uživaju u predivnom pogledu na more i ostrvo Sveti Nikola.


Kao da ste u svom domu


Hotel raspolaže sa 50 smještajnih jedinica, koje mogu da ugoste 127 osoba. Po potrebi, kapacitet smještaja može i da se uveća. Tokom renoviranja, sve sobe su uređene u jednostavnom stilu i sa ukusom, što gostima pruža osjećaj prijatnosti i udobnosti. Takođe, svaka soba posjeduje balkon, klima uređaj, kao i neograničen pristup WiFi mreži.


Sopstveni parking


Hotel posjeduje parking za goste, koji može da primi 50 vozila, čime rešavamo jedan od najvažnijih problema sa kojima se gosti suočavaju. Posebno tokom glavne turističke sezone.


Pravi izbor za gastronome


U okviru hotela se nalazi restoran sa prostranom natkrivenom terasom, koji gostima daje priliku da u prijatnom ambijentu uživaju u bogatoj ponudi jela crnogorske i mediteranske kuhinje, jelima od ribe, a za ljubitelje roštilja, naši majstori pripremaju vrhunske specijalitete!


Sve na dohvat ruke


Ukoliko želite da posjetite stare građevine koji su simboli Budve, lokacija hotela BIP vam omogućava da za kratko vrijeme dođete do Starog grada i obiđete Citadelu, crkvu Svetog Đorđa, katedralu Svetog Ivana. A, za one koji žele da više vremena provedu u sportu i rekreaciji, odmah preko puta hotela se nalaze teniski tereni, teren za fudbal, bazen, kao i sala za borilačke sportove.


Idealno za sportske klubove!


S obzirom na blizinu terena za tenis (200m), fudbal (300m), bazena za vaterpolo (600m), ali i Mediteranskog sportskog centra (1,2km) koji ima salu obilježenu za košarku, odbojku i rukomet, hotel BIP predstavlja najbolji izbor za smještaj sportskih ekipa, koje žele da dio svojih priprema odrade u Budvi! Tu su i sportski centri Rea (1,5km), sportski tereni hotela Bečići na otvorenom (2,9km) kao i sportski tereni Hotela Park na otvorenom na samo 400 metara od našeg hotela.


Hotel za sve generacije


Hotel BIP je prepoznat kao jedan od hotela u Budvi koji svojim ambijentom, prijatnom atmosferom i ljubaznim osobljem, privlači sve generacije! U našem hotelu se jednako lijepo osjećaju i gosti u ozbiljnijim godinama, ali i mladi. Dokaz za to je, da je hotel BIP domaćin učesnicima Turizmijade, popularne manifestacije koja godinama okuplja mlade iz svih država regiona, a koji nose samo lijepe uspomene iz našeg hotela.

Zainteresovali smo Vas? Pogledajte našu ponudu: AKCIJE 2022

AKCIJE 2022