fbpx

RESTORAN

Želite da i kroz hranu doživite mediteranski duh Crne Gore i Budve? Onda ste na pravom mjestu!

Uređen na način da vaš boravak učini prijatnijim, restoran hotela BIP prima 120 gostiju, kojima je na raspolaganju bogat meni. Prosto, trudimo se da na najbolji način zadovoljimo ukuse svakog gosta!

Zato ćete u našem meniju pronaći bogat izbor jela crnogorske i internacionalne kuhinje i to kako jela od mesa, tako i riblje specijalitete. A, sve to spremljeno od najkvalitetnijih domaćih proizvoda, sa crnogorskog podneblja. Na ovaj način želimo da u potpunosti ostanemo autentični. Ali i veoma važno, da gostima ponudimo najzdravije proizvode!


 
 
 
 
Neki od naših specijaliteta.

Ono po čemu je restoran posebno prepoznatljiv, jeste ponuda švedskog stola, koja svakog dana očekuje goste hotela!


Restoran raspolaže i sa velikom baštom kapaciteta 200 mjesta, koja tokom ljetnjih mjeseci predstavlja pravi raj za odmor i uživanje u hrani. A, ljubiteljima sporta na raspolaganju je još jedan užitak: praćenje omiljenih sportskih dešavanja! Na ovaj način se uspješno trudimo da gostima upotpunimo boravak u hotelu i restoranu.

Zbog svoje veličine i broja mjesta, bašta restorana je i odličan izbor za organizovanje različitih vrsta privatnih i korporativnih druženja. Kvalitet hrane, profesionalna usluga i cijene koje se prilagođavaju vašim mogućnostima, su razlozi zašto sa ponosom nosimo epitet dobrih domaćina!

Uvjerite se i sami!

Zainteresovali smo Vas? Pogledajte našu ponudu za LJETO 2021

LJETO 2021